Hotmail account verwijderen

Hotmail logo

Hotmail

Wanneer je een Hotmail account hebt en dat niet meer wenst te gebruiken is het wel even zoeken naar de juiste manier om het account af te sluiten.

Door het verwijderen van je Hotmail account verwijder je ook meteen al je gegevens opgeslagen in MSN, hou daar dus ook rekening mee. Windows Live Messenger zal dan echter nog geinstalleerd staan op je computer, om dit te verwijderen zijn andere handelingen nodig.

Het stappenplan :

 

Stap 1

Log in op je account. Dit doe je door naar Hotmail.com te gaan, en daar je gegevens in te vullen.

Stap 2

Klik rechtsbovenin op “Opties” en kies voor “Meer opties”.

Stap 3

Klik op de bovenste link, genaamd “Persoonlijke gegevens bekijken en bewerken” onder het kopje “Account beheren”.

Stap 4

Kies voor “Account sluiten”, helemaal onderin.

Stap 5

Lees de waarschuwingen goed door, en vul je wachtwoord in.

Stap 6

Je zult nu waarschijnlijk een melding krijgen dat je Windows Live Hotmail-account nog verwijderd moet worden. Klik op “Uw Microsoft-account sluiten.”.

Stap 7

Lees deze tekst ook weer goed door. Let erop dat je 270 dagen de tijd hebt om jezelf te bedenken, hierna wordt je emailadres vrijgegeven en is deze voor iedereen te registreren. Je oude e-mails zijn uiteraard niet te lezen.

Stap 8

Klik op “Account sluiten”.

Stap 9

Je account is nu verwijderd. Probeer niet om weer opnieuw in te loggen, omdat je account dan weer geactiveerd zal worden.

Let op!

– Het kan zijn dat al je berichten verwijderd zijn als je opnieuw activeert. Denk dus goed na voordat je je account verwijderd.
– Om ervoor te zorgen dat iemand anders jouw email-adres niet gaat gebruiken kun je het beste je account laten bestaan, maar nooit meer openen.